Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

I. Opće odredbe

Coach4you j.d.o.o. pruža online uslugu putem svoje Internet stranice na domeni www.coach4you.hr. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem te sklapanjem ugovora o suradnji sa privatnim i poslovnim korisnicima.

Opći uvjeti poslovanja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice www.coach4you.hr.

Korištenjem internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s ovim Općim uvjetima poslovanja te pristaju na korištenje internetske stranice u skladu s njima. Pravo Korištenja internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji Korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida/zastoja usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole Coach4you j.d.o.o. te prihvaća da Coach4you j.d.o.o. nije odgovoran za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na internetu.

Korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan, otežan, usporen ili isključen.

Coach4you j.d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, Coach4you j.d.o.o. može prestati slati bilo koji dio informacija ili bilo koju vrstu informacija, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te može promijeniti brzine prijenosa podataka kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

Korištenjem Internetskih stranica Korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja.

Izjava za Korisnike:
“Ukoliko se s ovdje navedenim Općim uvjetima poslovanja i pravilima ne slažete molimo vas da se suzdržite od uporabe ove internetske stranice.”

Coach4you j.d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja.

Nastavak korištenja internetske stranice i nakon objave na internetu novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene.

Krajnji korisnik podrazumijeva i fizičku i pravnu osobu te sve koji imaju pravnu osobnost. Radi boljeg razumijevanja potrebno je naglasiti da se prava iz Zakona o zaštiti potrošača odnose samo na potrošača prema definiciji iz tog zakona: „svaka fizička osoba koja sklapa pravni posao ili djeluje na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti“.

II. Opći uvjeti poslovanja

U daljnjem tekstu Općih uvjeta poslovanja, radi bolje jasnoće i razumijevanja teksta, bit će korišten termin Korisnik kada je između Korisnika i Coach4you sklopljen Ugovor o suradnji, a Coach4you termin koristi i kao ime internet trgovine, web-stranice i sl.

Uvjeti korištenja usluga internetske stranice www.coach4you.hr
Korisnik je osoba koja koristi internet stranicu www.coach4you.hr isto kao i svaki kupac i posjetitelj web-stranice www.coach4you.hr.